divendres, 2 de maig del 2008

Aparcament la Planeta, una realitat!


Avui s’ha obert l’aparcament de la Planeta que donarà servei gratuït les 24 hores del dia, esta situat al carrer Dr. March a tocar del mig del poble amb una capacitat d’aparcament de més de 50 cotxes.

L’equipament fruit d’un conveni de cessió gratuït subscrit entre la Parròquia titular de la propietat i l’ajuntament de Vilaplana per la utilització d’una part de la finca com aparcament públic amb l’objectiu d’augmentar el nombre de places d’aparcament, això permetrà esponjar l’aparcament de cotxes al voral del carrer i la millora del trànsit al nucli del poble.

Les obres han consistit en rebaixar el terreny per retirar la terra vegetal, posteriorment s’ha reomplert amb graves que s’han compactat, tot donant al terreny una inclinació adequada pel desguàs, s’ha realitzat el tancament de la parcel·la amb pilars de tub i malla metàl·lica i per garantir la seguretat dels conductors i vehicles durant la nit s’han col·locat dos bàculs amb dos focus cadascun.

L’ajuntament té la convicció i la certesa que en la posada en marxa de l’equipament que permetrà aparcar més de 50 cotxes, els conductors seran molt conscients i responsables alhora de respectar escrupolosament totes i cadascuna de les indicacions de trànsit, fet que comportarà una millora substancial de la circulació pel mig del poble en benefici de la comunitat.

Des d’avui ja no servirà d’atenuant la manca d’aparcament i per tant com a mesura preventiva es fa l’advertència a tots els conductors i conductores que la no observança de la senyalització del trànsit i el fet d’aparcar en àrees no autoritzades podrà comportar una sanció, en cas de ser interceptat pels Mossos d’Esquadra.