diumenge, 25 de maig del 2008

Millora de la cobertura telefònica

L’ajuntament ha signat un conveni amb Telefònica Moviles, SA per a la instal·lació d’una antena al cementiri que ha de donar cobertura a tot el municipi amb la millora considerable de la situació actual que es molt deficient.

Entre els acord el conveni estableix la cessió de terreny per part de l’ajuntament, uns 25 metres quadrats, on la companyia ubicarà la instal·lació que consta d’un suport metàl·lic que subjecta l’antena muntada a l’extrem superior, els armaris i els quadres de aparellatge, tot amb un recinte tancat.

Telefònica es farà càrrec de les despeses de portar la llum fins al cementiri, i a més la nova línea estarà dimensionada de manera que permetrà en un futur connectar a la xarxa electrica el cementiri municipal, si així es creu convenient.

El conveni estableix que l’ajuntament rebrà d’una vegada la quantitat de més de 9000 euros en concepte de compensació i de llicències.

Aquesta infraestructura ha de resoldre les mancances de cobertura de telefonia, la millora de la connexió a internet de banda ampla i les emissions de radio i televisió digital terrestre (TDT).