divendres, 16 de maig del 2008

Com si fos ahir!



El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona cada any organitza la Festa de Germanor i d’Homenatge al Col·legiat, durant el tradicional sopar amb més 400 col·legues es fa homenatge als que han assolit la fita dels 25 anys amb el lliurament d’un diploma.

També s’han homenatjat al sr. Francesc Magaroles amb més de 50 anys de col·legiat i al sr. Garcia Marques primer Degà del Col·legi a Tarragona.

Com es habitual, la festa s’ha fet en un entorn fantàstic, al mig del camp rodejat d’oliveres on s’hi troba la casa senyorial de la finca La Boella de la Canonja. El sopar s’ha servit en el Restaurant del mateix amb un menú exquisit i molt selecte, acompanyat d’un grup musical de jazz i desprès l’actuació del humorista Tony Albà.

En un ambient tant acollidor i agradable envoltats de companys de professió, uns feia temps que no coincidíem i d’altres ens veiem més sovint, però us asseguro hem aprofitat ben bé el temps per recordar i parlar d’una de les millors èpoques de la nostra vida, sinó la millor, la d’estudiant i la dificultat en la incorporació al mon laboral, encara que per la nostra generació va ser més aviat senzill, degut a la manca de tècnics del moment.

Com no?, varem compartir conversa sobre la vida familiar de cadascú, i es clar sobre la nostra professió, i la evolució que ha tingut durant aquests anys, el moment actual i la projecció sobre el futur. Com si fos ahir!, però caram, han passat 25 anys, com si res i son molts anys, només una dada pels més joves som de la generació anterior al PC’s, dit així sembla que faci molt més temps...

Aquesta evolució positiva, es clar, també la tingut el col·legi amb tots els aspectes i amb molts més recursos per la incorporació de més col·legiats, com no podia ser d’altre manera. Però també per un increment molt important en la oferta de serveis als col·legiat, des de la formació cada dia més important i un llarg etcètera, fins als serveis telemàtics, on line, com es diu avui en dia.

Per acabar al comiat només em queda desitjar molts èxits i agrair al Santiago Crivillé, Degà, del Col·legi d’Enginyers Tècnics de Tarragona per l’encert en l’organització d’aquesta festa tant sentida i entranyable.


Moltes gràcies!