dilluns, 5 de gener del 2009

Els Mossos es presenten a Vilaplana


Com és sabut per tothom, fruit del desplegament dels cossos de policia i seguretat de Catalunya, el passat 1 de novembre van entrar en servei al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre els Mossos d’Esquadra. A Vilaplana els serveis de policia es presten des de la Comissaria de l’Àrea Bàsica de Reus que es troba a tocar de la Carretera d’Alcolea (*), el cap es l’Inspector David Boneta.

A instancies de l’Ajuntament, el pròxim 15 de gener a les 8 del vespre a la Casa de Cultura tindrà lloc la presentació pública dels Mossos d’Esquadra.

En el decurs de l’acte els Mossos exposaran al veïnat el model de policia de proximitat, la metodologia de treball, la coordinació entre els cossos, els recursos humans i materials de què disposen a l’Àrea Bàsica Policial de Reus per satisfer les exigències i necessitats actuals de la població, i com s’ha de actuar en el cas de requerir el servei del Mossos.

Els assistents a l’acte podran conèixer els serveis que es presten des de la Comissaria de Reus i gaudiran de l’oportunitat de plantejar als Mossos les inquietuds i consultes que creguin convenients, relacionades amb la policia i la seguretat ciutadana.


(*) L’adreça es: Carrer de l’Alfàbrega, 4 43206 Reus
Telèfon: 088 – 977 305050
Fax: 977305051


qrcode

L'article del bloc resumit en el conegut CODI QR. Si tens el conversor fes una foto amb el mòbil i llegeix el que diu. Informació codi QR.