dissabte, 24 de gener del 2009

Exposició “Retocs de Vilaplana” un èxit!



Aquests dies Vilaplana ha celebrat la Festa Major d’hivern en honor al patró Sant Sebastià. Els actes de la festa com es costum s’han repartit entre el cap de setmana i el dimarts dia 20 de gener festivitat del patró.

Després de festes i per l’època de l’any que es, el programa d’actes de la festa major es més modesta, però no menys lluïda que la d’octubre.

Dels actes de la festa destacaria per la singularitat i el caràcter local dels artistes, l’exposició fotogràfica “Retocs de Vilaplana” de Mercè Mestre, de Ca la Peirona, i Sergi Mestre, de cal Molí.

Es tracta d’una exposició de fotografies d’indrets de Vilaplana i La Mussara que han estat retocades ressaltant els aspectes més destacats que interessa als artistes transmetre, adquirint la imatge resultant un impacte artístic molt positiu i agradable cap a l’observador.

En definitiva, l’exposició ha estat visitada pràcticament per tot el poble, per l’assistència de públic a la inauguració de l’exposició ja feia preveure l’èxit aconseguit.

Des d’aquí aprofito per encoratjar a tothom que tingui una iniciativa com aquesta o semblant a posar-la en practica, i desitjar molts èxits a la Mercè i el Sergi després dels excel·lents resultats de la primera experiència.

Endavant!