diumenge, 1 de març del 2009

Comencen les obres de reforma dels vestuaris municipals

El passat dimecres 25 de febrer l’ajuntament va adjudicar l’obra presentada a la convocatòria dels Fons Estatals d’Inversió Local, per la “Reforma dels vestuaris municipals” a l’empresa Genis Torres, SL per import de 108.494 euros.

L’ajuntament amb aquesta actuació pretén posar al dia unes instal·lacions que tenen més de 25 anys per adequar-les a les necessitats i les exigències actuals.

Les obres que tenen un termini d’execució de tres mesos començaran d’immediat, tant aviat com es formalitzi la documentació perquè estiguin-te enllestides a l’estiu abans d’obrir la piscina per Sant Joan.

L’objecte de l’obra es reformar totalment els vestuaris i serveis del Casal que a la vegada donen servei al Bar, a la Sala del teatre, a la pista poliesportiva i la piscina, es precisament durant l’estiu quan la instal·lació funciona amb ple rendiment.

L’execució d’aquesta obra es considera complexa donat que afecta de ple el normal funcionament del complex sociocultural del Casal i s’ha de donar servei continuat durant les obres. Per tant és col·locaran uns serveis provisionals per utilitzar mentre durin les obres i cobrir les necessitats mínimes.