diumenge, 4 d’octubre del 2009

L’esparver, nou restaurant a Vilaplana



Ahir dissabte a les 7 de la tarda es va fer la inauguració del Restaurant L’esparver, al carrer de l’Era, 14 de Vilaplana, al local que ocupava la Bodega del Bon Vi. Com era d’esperar el restaurant i el carrer de l’Era estava ple de gent que no s’ha volgut perdre l’obertura de l’establiment.

Estic convençut que serà una experiència exitosa, la situació de Vilaplana té un punt de proximitat favorable per aquest tipus d’establiments, oferint un producte equilibrat en qualitat a un preu competitiu i amanit amb un bon servei.

El restaurant és molt acollidor, té capacitat per a 28 comensals, decorat amb molt de gust i els materials utilitzats són de molta qualitat i no hi falta cap detall, com no podia ser d’altre manera coneixent la mestressa.

La cuina està ben dimensionada per la capacitat del restaurant, molt ben equipada peça clau i transcendental per elaborar un bon producte. Pel que he pogut veure els ingredients per assolir l’èxit hi són, ara només caldrà conèixer la carta i el producte que serviran. Per tant per provar les habilitats del cuiner i el servei res millors que fer una reserva!, ... això està fet.

Tot i que ja ho he fet personalment, des d’aquest espai vull felicitar la Teresa Maria, i com no l’Eduard, per l’empresa i desitjar-los molta sort.


Per més informació podeu visitar la web www.esparver.com