dissabte, 10 d’octubre del 2009

Inici de la Festa Major

Amb el pregó s’ha donat el tret de sortida a la Festa Major de Vilaplana, aquest any el pregoner ha estat com es habitual un vilaplanenc, el Jaume Salvat de Cal "Ritu".

La plaça de la Vila s’ha omplert per escoltar el pregó basat en les experiències viscudes a l’entorn familiar, i es que el seu pare en el negoci familiar organitzava les festes a Vilaplana. Els que ja tenim una edat recordem molt bé el Cafè i la sala d’espectacles on es feia el cine cada festiu i el ball a la Festa Major.



Ha fet un repàs a l’evolució que ha fet la festa des de la seva infància fins a l’actualitat, reconeixent en cada moment els esforços i la imaginació dels seus organitzadors, en un principi pel promotor particular i ara pels representants de les entitats amb el suport de l’Ajuntament, ambdós per un mateix objectiu assolir la millor festa i els millors resultats i un alt grau de participació de la societat.

Per acabar l’acte s’ha servit una copa de cava als assistents. Tot seguit a la Sala Parroquial s’ha inaugurat l’exposició de fotografies del VI aplec de sardanes a la Mussara realitzat el passat mes juliol. He de dir que he quedat gratament sorprès de la bona feina que ha fet l’organització amb el recull de fotografies i objectes de les diferents edicions de l’aplec i el muntatge gràfic en la projecció de l’esdeveniment.



Molt bé ha estat l’inici de la festa, ...i el final encara serà millor!