dissabte, 19 d’abril del 2008

L’arquebisbe a Vilaplana


Aquest divendres va visitar Vilaplana l’arquebisbe de Tarragona, el Dr. Jaume Pujol, el motiu de la visita ha estat per administrar el Sagrament de la Confirmació a un grup de set joves del poble que l’esperaven a la porta de l’església acompanyats de Mn. Josep Mª Musté que ho tenia tot preparat i apunt per l’esdeveniment.

Tot i ser un dia feiner l’església s’ha omplert amb els familiars, amics i veïns que no s’han volgut perdre l’acte. El joves confirmats han estat el Josep Carles Alventosa, Josep Bigorra, Pau Bigorra, Albert Novell, Xavier Palau, Jaume Pujals i el Gerard Virgili, durant l’ofici religiós ha intervingut en els cants la coral Amics de la cançó.

Després, els joves confirmats han ofert a tots els acompanyants un refrigeri al Casal, no cal dir que la sala s’ha omplert com en les millors ocasions, els protagonistes l’arquebisbe, el mossèn i els joves han estat molt ben acompanyats per la calor dels familiars, amics, i veïns.

Per les vegades que he parlat amb l’arquebisbe, no són moltes, he de dir a favor del Dr. Pujol que té el do de ser una persona pròxima, tot i ser qui és, i a la vegada sintonitza molt bé amb els joves, ahir vaig poder-ho constatar en les cares dels nois.

2 comentaris:

Eladi Huguet ha dit...

PER PRIMERA VEGADA HE VISITAT LA VOSTRE PÀGINA BLOGGER LA VILAPLANA DEL SEGLE XXI.HEM SEMBLA MOLT INTERESANT I A MÉS PROFITOSA.ARA QUE JO NO PUC PARLAR AMB CLARETAT DEGUT A L'OPERACIÓ DE LARINGECTOMIA,SERÁ PER MI UNA OPORTUNITAT MERAVELLOSA DE POGUER COMUNICAR-ME AMB VOSALTRES,ELS QUI GOVERNEU EL MEU ESTIMAT POBLE DE VILAPLANA ENCARA QUE FAÇI MOLTS QUE NO HI VISQUI.REBEU UNA FORTA ABRAÇADA.ELADI.

Tomàs Bigorra ha dit...

Eladi,

En primer lloc, estic content perquè has superat amb èxit la malaltia i el procés de recuperació evoluciona satisfactòriament.
Celebro que visitis el blog, no perquè tingui un interés especial, sinó més aviat pels articles i temes d’actualitat del teu poble, i a la vegada et permet des de la distancia saber que succeeix.
Espero poder saludar-te en la pròxima visita al poble, i desitjar-te una recuperació total de la malaltia.
Ànims.

Tomàs Bigorra i Munté