diumenge, 6 d’abril del 2008

Campionat en memòria a Juan Osa




Avui al Camp de futbol, “Bosc de l’Olla “, s’ha acabat al campionat de futbol en memòria de Juan Osa i posteriorment s'ha fet el lliurament de premis. El campionat esta organitzat per joves bolivians, però també hi participen jugadors d’altres països de sud-america, al campionat hi han participat vuit equips, i finalment ha guanyat l’equip "Amistad".

El campionat portava el nom en memòria de Juan Osa, jugador d'un equip de la primera divisió boliviana que va morir ara fa 8 mesos, germà d'un dels organitzadors del campionat.

Durant un temps, cada diumenge un grup nombrós de gent format pels jugadors, parelles, fills i amics han ocupat el camp de futbol i el bosc per jugar al seu esport preferit, el futbol, i passar el dia amb les seves famílies a l’aire lliure.

Cal dir que no hi faltava cap detall, han portat un grup música que ha amenitzat i animat durant tota la jornada, a més de gran quantitat de públic i seguidors dels equips que no han parat d’animar el seu equip, tot i la rivalitat mentre la pilota estava en joc, però, una vegada acabat el campionat es respirava un molt bon ambient i relació cordial entre tots.

S’ha de fer notar que l’àrbitre federat i els dos àrbitres assistents ho han tingut fàcil, i en un parell d’ocasions delicades ho han resol perfectament.

Al final s’ha fet el lliurament de premis als equips que han participat, i també com a mostra d’agraïment per poder jugar al camp de futbol han fet lliurament d’una copa i dues medalles a l’Ajuntament.

El pes de l’organització l’han portat Pedro Osa i José Cejas que ho han fet molt bé i han sabut estar en tot moment a l’alçada i atents a les instruccions donades des de l’ajuntament, per tant, vull acabar reconeixent la bona feina que han fet.