dissabte, 8 de març del 2008

Barbaritat !

Una vegada més ETA irromp en campanya electoral de la manera més irracional, matant una persona treballadora, senzilla, humil, del poble i pare de família. Feia dies que hi havia la sospita i la possibilitat de que ETA pogués actuar, i malauradament ho ha tornat a fer.

La persona assassinada a trets al portal de casa seva ha estat un exregidor socialista de Mondragón Isaïes Carrasco, fet que ha comportat la condemna de tots els partits politics i ha posat fi a la campanya electoral de la forma més inhumana possible.

Sempre hem dit i sempre direm que cap idea val una vida humana, ni una gota de sang, ni tan sols la independència de Catalunya. El dret a la vida és el dret més important de tots, i ETA ha tornat a violar-lo.

Arran del brutal atemptat a la vida i a la llibertat personal, el millor que podem fer per acabar amb tota mena de terrorisme es actuar democràticament, exercint el nostre dret, votant. Per tant per enfortir la democràcia convé que tothom, cadascú d’acord amb les seves conviccions, vagi a votar, en exercici d’un dret de la ciutadania lliure i democràtica.