dimarts, 4 de març del 2008

Recuperació de fonts i neteja d’espais a la Mussara

El passat 15 de febrer a la Diputació es va fer la presentació dels projectes pel 2008, objecte del conveni de recuperació d’espais naturals i reinserció social entre l’Obra Social La Caixa i la Diputació de Tarragona.

Entre els projectes presentats destaca el projecte de recuperació de pastures i adequació de fonts naturals a la Mussara amb una durada de sis mesos i un pressupost de 150.000 euros, és a dir, 25 milions de les antigues pessetes. L’objectiu de l’actuació es la restauració de les fonts naturals d’especial interès per a la ramaderia de la zona, així com la neteja d’espais d’interès paisatgístic que ha d’assegurar el manteniment i la consolidació dels treballs realitzats l’any passat.

Els treballs començaran aquest mes de març i seran realitzats pel Taller Baix Camp, i els duran a terme 2 tècnics especialistes amb l’ajut de 3 persones que pateixen discapacitat. També hi haurà el sistema rotatiu d’aprenentatge que permetrà la reinserció d’uns 6 a 8 alumnes que pateixen discapacitat.