dissabte, 13 de novembre del 2010

Puigcercós: "El 28N decidirem entre conformisme o esperança, Catalunya es juga o Esquerra o el PP"


Joan Puigcercós, candidat d’Esquerra a la presidència de la Generalitat de Catalunya ha fet aquestes declaracions en l’acte d’inici de campanya que ha reunit 500 persones al Pavelló Olímpic de Reus, després de destapar els dos daus que representen el que està en joc el 28 de novembre: el dau groc amb les propostes d’Esquerra o el dau blau del PP.

"Esquerra som una opció valenta, que vol que aquest país sigui més lliure", ha afirmat el dirigent independentista, "que ha treballat de valent per fer un país més equilibrat, més sostenible, amb igualtat d’oportunitats per a tots, que ha posat la cultura catalana al món". En aquest sentit, ha assegurat que "som inconformistes, volem avançar, que el país millori". En aquestes eleccions "ens juguem un PP que ha fet de la por la seva bandera, que parla de la immigració com a objectes, que parla de les conquestes socials i la igualtat de gènere com a aventures, com a situacions no desitjades".

En aquest context, Puigcercós també ha recordat que "tot allò important que ha passat en els darrers 20 anys és allò que hem promogut nosaltres, hem plantejat reptes educatius, pactes nacionals, hem fet un nou Estatut i hem posat la llengua al davant de tot". "Som el despertador de Catalunya, hem desvetllat el país, però ara cal un nou pas endavant", ha subratllat. "És l’hora que Esquerra sigui el partit decisiu, el partit de la llibertat, el partit de la gent valenta, només depèn de vosaltres, cada persona que es quedi a casa és un vot pel PP", ha recordat.