dissabte, 25 de juliol del 2009

COLLITA DEL 59 (VILAPLANA 1959-2009)

















Els nascuts l’any 1959 que enguany han fet, fan o faran 50 anys, que son o tenen alguna relació amb Vilaplana, avui celebren conjuntament la festa dels cinquanta anys.

Han començat la jornada amb una excursió a les Tosques, paratge emblemàtic i singular, on han esmorzat i desprès els que encara tenien ganes o forces han continuat fins a la Mussara. La baixada l’han fet pel camí de les Campanilles on han visitat les pintures rupestres.

A les dues del migdia han arribat, en bon estat, al Casal Vilaplanenc per refrescar-se a la piscina i prendre un refresc.

Aquest vespre al Restaurant de Ca La Peirona soparan i la faran petar fins a altes hores de la matinada tot explicant aventures i vivències personals de la vida de cadascú.

Ells son: Assumpció Anglès, Tomàs Bigorra, Josep Guillem Cabré, Manoli Escribano, Jesús Garrido, Enric Guàrdia, Jaume Huguet, Jordi Huguet, Josep Huguet, Maria Teresa Huguet, Xavier Juanpere, Domingo Laso, Llúcia Miracle, Rosa Montaña, Rosa M. Rius, Maria Isabel Salvat, Josep M. Valle i Empar Verge.

Si els trobeu pels carrers de Vilaplana els identificareu perquè van vestits amb la samarreta “collita del 59”, blanca la de les dones i negre la dels homes, feliciteu-los!