dimecres, 2 de juliol del 2008

La cursa d’orientació de la Mussara a la copa catalana



El diumenge passat a la Mussara es va celebrar la cursa d’orientació que organitza el Club Montsant Orientació, prova puntuable per a la copa catalana, la zona d’arribada i serveis estava situada al paratge conegut com el pla de l’agustenc al costat de la carretera en direcció a La Febró.

La cursa hi van participar més de tres cents corredors en les diferents categories, tot un esdeveniment per les persones poc enteses en esport com jo. Per a més informació de la prova i els resultats obtinguts pels participants ho podeu trobar a: http://montsant.orientacio.org/

Durant la cursa, amb el temps en que he estat en contacte amb l’organització i participants, he pogut comprovar el comportament respectuós, molt curosos en la generació de deixalles al bosc i voreres de la carretera, l’aparcament de vehicles, per tant aquest es un aspecte molt ben valorat. Des de aquesta plataforma aprofito per felicitar al Club Montsant d’Orientació organitzador de la cursa.

Pel que fa a la vegetació estava esplèndida i molt ufanosa degut a la primavera generosa amb pluja que hem tingut. Aquest fet es podia comprovar a les llacunes d’aigua que hi ha en aquest lloc, la bassa dels forestals estava sobreeixint aigua.

La cursa va transcorrer amb la més absoluta esportivitat, amb estones de calor i d’altres d’aire fresc, rodejats d’un entorn natural fantàstic i esplendorós, tot plegat un matí de diumenge molt saludable i ben aprofitat.

1 comentari:

usuari1 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.