dijous, 28 de juliol del 2011

VILAPLANA CELEBRARÀ EL DISSABTE 6 D’AGOST LA TERCERA EDICIÓ DE LA NIT DE MÚSICA I POESIA “LA LLUNA DE LA MUSSARA”

L’antic poble deshabitat de la Mussara acollirà el proper dissabte dia 6 d’agost la tercera edició de la Nit de Música i Poesia “La Lluna de la Mussara”, acte que forma part de la commemoració del 50è aniversari de l’annexió de l’antic terme de la Mussara a Vilaplana.
L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Vilaplana i amb la direcció artística d’Isabel Olesti, començarà a les 6 de la tarda amb una conferència de Laura Poblet i Montserrat Flores, que explicaran quines festes es feien i com les celebraven els mussarencs de fa setanta o cent anys.
A les 7 de la tarda, es farà un circuit poètic per la Mussara, durant el qual cinc rapsodes recitaran o llegiran poesies acompanyats de músics.

A les 10 de la nit, hi haurà un concert de Le Petit Ramon (banda completa).

“La Lluna de la Mussara” compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i és d’entrada. Gratuïta. El Refugi de la Mussara oferirà servei de beguda i sopar a preu econòmic.

La commemoració del 50è aniversari de l’annexió de la Mussara a Vilaplana va començar el 10 de juliol passat, durant la celebració de l’Aplec de la Mussara, durant el qual es va col·locar una placa commemorativa a la plaça de l’església d’aquest antic poble deshabitat.

ENLLAÇ A FACEBOOK