dimarts, 21 de juny del 2011

Tomàs Bigorra tornarà a ser el representant d’ERC a la Diputació de Tarragona

ERC ha designat els nous consellers comarcals del Camp de Tarragona i Bigorra, alcalde de Vilaplana, ha estat escollit pel Partit Judicial de Reus per repetir càrrec a la Diputació.

Esquerra Republicana de Catalunya ha escollit novament a Tomàs Bigorra, actual alcalde de Vilaplana (Baix Camp) per ser el representant del partit a la Diputació de Tarragona. ERC va treure un representant pel Partit Judicial de Reus i ha tornat a confiar en Bigorra, que va arribar a l’ens supramunicipal a principi de l’any 2004 en substitució de Lluís Aragonès, per tornar a ocupar aquest càrrec.

Com a suplents del diputat Bigorra, ERC ha presentat als alcaldes d’Almoster, Àngel Xifré i Arroyo; de la Vilella Baixa, Jordi Sabaté i Gàsquez, i de Mont-roig del Camp, Ferran Pellicer Roca.

A més el partit ha designat els consellers comarcals de les sis comarques del Camp de Tarragona. Les comarques amb més representants són la Conca de Barberà i el Priorat, amb 5 consellers cadascuna; el Baix Camp en tindrà 4, el Tarragonès i el Baix Penadès, dos i la comarca de l’Alt Camp comptarà amb 1 sol conseller.

Article publicat a delCamp.cat