diumenge, 5 de juny del 2011

Presentació de l'Anecdotari de Vilaplana d'Oleguer Huguet





Avui a dos quarts d'una del migdia hem fet la presentació del llibre: Anecdotari de Vilaplana de l'Oleguer Huguet i Ferré. Més d'una vuitantena de persones han fet petit el Saló d'Actes de la Sala Parroquial. La presentació anava a càrrec de Maria Anna Vernet i Ferré.

L'anecdotari de Vilaplana és obra del poeta local Oleguer Huguet i Ferre (Vilaplana 1914 - Reus 1996), Mestre en Gai Saber i fill il·lustre de Vilaplana.
Es tracta d'un recull d'anècdotes que la gent del nostre poble ha transmès, en molts casos de pares a fills de forma oral, i que foren recollides al llarg de 40 anys gràcies a la gran quantitat de notes preses per l'Oleguer durant les moltes hores de conversa mantinguda amb els veïns.


La coordinació d'aquest llibre l'ha dut a terme el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilaplana Joan Serra i Ferré i la imatge de la portada "Pedres dels camins de Vilaplana" ha estat feta per Salvador Juanpere. Editat per l'editorial Pragma edicions de la col·lecció en negre. El llibre es pot adquirir a les oficines de l'Ajuntament de Vilaplana en horari d'oficina.