dimarts, 14 de juny del 2011

Ple de constitució del nou ajuntament de Vilaplana


Aquest dissabte 11 de juny a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vilaplana ha tingut lloc en un acte solemne la constitució de l’Ajuntament, fruit del resultat de les eleccions municipals del passat 22 de maig. Dels 7 regidors que composen el Consistori, 4 regidors corresponen a Units per Vilaplana- Esquerra-Acord Municipal que ostenta la majoria absoluta, 2 regidors a CIU i 1 regidor al PSC.

El ple va començar amb la constitució de la mesa d’edat formada pel regidor de més edat, Jaume Cabré i el regidor més jove, el Xavier Mariné, ambdós d’Units per Vilaplana. Després el Secretari va comprovar les credencials dels membres electes, i tot seguit van prendre possessió del càrrec de regidors.

Tomàs Bigorra, reelegit alcalde durant el seu discurs

Una vegada constituït el Consistori es va procedir a la elecció de l’Alcalde, amb un únic candidat, Tomàs Bigorra, d’Units per Vilaplana. El resultat de l’escrutini va ser de 6 vots a favor de Tomàs Bigorra (4 de Units per Vilaplana i els 2 de CIU) i 1 en blanc (PSC). El president de la mesa d’edat, Jaume Cabré va fer entrega de la bara d’Alcalde a Tomàs Bigorra.
A continuació els portaveus dels grups de CIU i el PSC van fer una explicació de l’orientació del seu vot en la votació de l’alcalde, i va continuar amb el discurs de Tomàs Bigorra i Munté, reelegit per tercera vegada consecutiva Alcalde de Vilaplana.
Els set regidors electes de l'ajuntament de Vilaplana

Per acabar l’acte, l’Alcalde va lliurar als nous regidors, Xavier Mariné (UV), Jaume Ferré (CiU, Anna Gallisà (CiU), Enric Prats (PSC) l’escut distintiu de l’Ajuntament de Vilaplana.