dijous, 7 d’abril del 2011

Pavimentació asfàltica dels aparcaments de la Planeta, Cingle Roig i del camí d'Alforja


Durant els propers dies els aparcaments de la Planeta, Cingle Roig i el del Camí d'Alforja deixaran d'estar operatius mentre durin els treballs de pavimentació asfàltica per millorar el ferm i tenir els aparcaments en millors condicions. Aquesta obra suposarà una millora ja que els aparcaments no estan pavimentats, alguns tenen una capa de grava i d'altres són de terra, per tant, el fet que passin a ser asfaltats suposarà una gran millora dels aparcaments gratuïts municipals.

A part de la pavimentació asfàltica que farà la brigada de la Diputació de Tarragona, també se senyalitzaran les places d'aparcament de manera que els cotxes puguin aparcar en la plaça que pertoqui fet que suposarà una optimització de l'espai. Entre els tres aparcaments s'obtindran aproximadament un centenar de places d'aparcament gratuïtes.

Aprofito per demanar paciència per les molèsties que puguin ocasionar els treballs de pavimentació mentre els quals els aparcaments deixaran de ser operatius. Estic segur que els treballs suposaran una gran millora.