dimarts, 26 de maig del 2009

2ª Cursa i caminada de muntanya a Vilaplana

El passat diumenge 17 de maig va tenir lloc la 2ª Cursa i camina de muntanya Vilaplana- La Mussara- Vilaplana organitzada per l’Ajuntament de Vilaplana i Tretzesports. Enguany a la cursa hi van participar 131 atletes, dels quals108 eren homes i 23 eren dones.

En la categoria d’homes el primer classificat va ser Ronald Fargàs del CN Reus Ploms amb un temps de 1:16’13’’ i en la categoria de dones la primera classificada va ser Laura Luetich de Reus amb un temps de 1:40’47’’. L’atleta local Edgar Bonet amb un temps de 1:29'44'' va fer un bon resultat i va quedar el 15è.

Tota la informació sobre la prova esportiva, recorregut, inscripcions, resultats i àlbum de fotos, etc..., ho trobareu a la web www.tretzesports.es