dilluns, 22 de desembre del 2008

La Marató a Vilaplana



Enguany “la Marató de TV3” anava dirigida a les malalties mentals greus, que provoquen alteracions en la manera de pensar, sentir i comportar-se de les persones. En les societats desenvolupades, les més comuns són l’ansietat i la depressió. Actualment, una de cada deu persones pateix una d’aquestes dues malalties. Però de malalties mentals n’hi ha de molts tipus, com ara l’esquizofrènia, el trastorn de dèficit d’atenció i hiperactivitat, el trastorn límit de personalitat o l’autisme, entre d’altres.


Vilaplana participa a la marató, l’Associació de Dones organitza un bingo a la sala del Casal que s’ha omplert de gom a gom per passar una estona agradable jugant i a la vegada col·laborant amb la recaptació obtinguda.


La tarda del diumenge 14 de desembre la Sala del casal s’ha quedat petita per acollir al públic assistent per jugar més de dues hores al bingo. Primer amb l’afició de comprar un cartró i sí la sort acompanya poder cantar línea o amb més sort el bingo.


Desprès al veure que no toca, amb l’esperança de què el següent anirà millor, tornem a comprar un cartró, i així successivament fins que s’acaba. Però la realitat es tossuda i acaba imposant-se, i es que no ha massa acompanyat la sort, una altre vegada serà! La conclusió de tot plegat es que hem passat una tarda agradable i emocionant i els diners van destinats a una bona causa.


Finalment cap a casa amb la butxaca més alleugerida i fins l’any vinent, però abans cal felicitar-nos per la recaptació obtinguda en el bingo destinada a la Marató de TV3 i que ha estat de 2600 euros molt digna per un poble de la dimensió de Vilaplana.


Fins l’any que ve!