dimecres, 28 de març del 2007

Signatura del conveni per recuperar l'entorn natural de la Mussara

Ahir (27 de Març de 2007) es va signar el conveni entre la Diputacio i l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp. Aquest conveni de col·laboració té com a principal objectiu regular la subvenció concedida a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp, per a la Recuperació de l’entorn del nucli de la Mussara”. A l’acte hi van estar presents el President de la Diputacio Joan Aregio, Màrius Fonts, en representació de “La Caixa”, Antoni Randua president de l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp, i jo com a alcalde de Vilaplana, el director del Centre especial de treball de l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp, Gerard Fernández.

Per la meva part, en la doble condició de Vicepresident de la Diputació i d’Alcalde de Vilaplana, he valorat molt positivament tant els resultats obtinguts en els acords adquirits prèviament, com el fet que ara s’hagi pensat en la recuperació d’un espai tant important com és el de la Mussara, amb la qual es posa de manifest la voluntat tant de la Diputació de Tarragona com de l’Obra Social “la Caixa” per anar treballant per arreu de la demarcació de Tarragona.

Les tasques de recuperació i millora que preveu aquest conveni es realitzaran: al principal nucli de cases del poble de la Mussara, a l’entorn antic del cementiri; al camí de Tosques; al camí de la font; a la zona pantanosa de marcat interès situada a pocs metres del refugi actual i al Mas del Pou de Neu.

L’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp es compromet a executar les tasques subvencionades amb el personal següent: un encarregat, un tècnic PRL, formadors, un oficial 1ª, 2 especialistes i 2 peons, també es compromet a que dins d’aquest equip hi hagi sempre 4 o 5 persones amb discapacitat, i la resta, personal de col·lectius amb dificultats d’inserció laboral.