dijous, 22 de març del 2007

Projecte per recuperar l’entorn natural de La Mussara

El passat divendres 16 de març a la Diputació de Tarragona es van presentar els projectes que es desenvoluparan al llarg del 2007. Aquests projectes s’emmarquen en el conveni de col·laboració en matèria d’espais naturals que es van signar el 2006 entre la Diputació de Tarragona i “la Caixa” per a la preservació i difusió dels valors naturals dels municipis, de la demarcació de Tarragona.

Entre els projectes del 2007 i dins de l’apartat d’espais protegits (3 es refereixen a Parcs Naturals) hi trobem 8 iniciatives que es duran a terme a diverses àrees naturals. Entre aquests projectes , el primer afecta el nostre poble, i es el següent :

Recuperació de l’entorn del nucli de població de la Mussara (Baix Camp). Els treballs consistiran en la neteja, el desbrossament de vegetal i la retirada de restes de tot tipus a trams d’especial interès paisatgístic. El projecte te un pressupost de 150.000 € i els treballs durant sis mesos i aniran càrrec del Centre Escola Taller Baix Camp, de discapacitats.

En l’acte de presentació del llibre: “La Mussara un vell afecte” que es va fer a la Sala del Casal Vilaplanenc el passat 3 de març de 2007 on es va donar a conèixer i explicar el projecte pel Gerard Fernández director del Taller Baix Camp.