dissabte, 17 de març del 2007

Benvingut/da al bloc

La proximitat de les eleccions municipals del proper 27 de maig fa que les diferents candidatures que ens hi presentem anem posant les màquines a punt i ja preparem la precampanya i la campanya. En aquest context polític i en el joc de les campanyes electorals ha entrat, des de fa poc, un nou instrument de comunicació directa i sense intermediaris: el bloc.

Aquest bloc ens servirà per plantejar periòdicament reptes, opinions, experiències i estar en contacte permanent amb els ciutadans. Per palpar amb rapidesa i de primera mà els neguits, preocupacions i aspiracions dels vilaplanencs i vilaplanenques, i també ens servirà per explicar satisfaccions i, segurament, alguna decepció. La cursa d'avui fins al 27 de maig és llarga i estarà molt plena de vivències, o sigui que n'hi haurà per a tots els gustos.

Crec que un instrument que serveixi per a fer més transparent la campanya electoral és una bona eina, i el bloc pot servir perfectament per a aquesta finalitat. A més, aquesta estona periòdica d’escriptura i de recollida de comentaris i suggeriments permetrà fer una petita parada periòdica del ritme diari, que si en les jornades habituals ja tendeix a ser frenètic, en època electoral encara s’accelera més. Aquests minuts de dedicació diària ens permetran reflexionar una mica més sobre què ha passat durant la jornada o sobre qualsevol tema d’actualitat o de debat municipal.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Benvinguts els blogs que, amb seriositat -que no vol dir avorriment-, ens posen al dia de les novetats del poble.

Espero i desitjo que no tan sols estiguen vigents durant les campanyes electorals.

Raquel Virgili

Neus Sànchez Robert ha dit...

Es molt complicat comunicació i l'accès.