diumenge, 15 de maig del 2011

Units per Vilaplana presenta la candidatura omplint la Sala Parroquial


La candidatura Units per Vilaplana- Esquerra Republicana de Catalunya va presentar la candidatura per a les properes eleccions municipals en un acte davant el poble que es va celebrar divendres passat. L’acte es va celebrar a la Sala Parroquial i també va acollir la conferència “Experiències en l’atenció a la gent gran” realitzada per Josep Maria Duran, director del Casal d’Avis d’Alforja.

La llista, que encapçala l’alcalde i portaveu d’ERC a la Diputació, Tomàs Bigorra, opta a governar per tercera vegada el municipi i ho fa amb una candidatura que uneix continuïtat i renovació, que uneix persones amb experiència en les entitats i en la vida social del poble i que compta amb un programa electoral ambiciós.

Les principals propostes electorals per als propers quatre anys de mandat són la construcció del nou consistori mèdic, la creació d’un centre d'atenció per a la gent gran, la millora de les instal·lacions del Casal Vilaplanenc i la potenciació de l’oferta turística de Vilaplana.

Les propostes de govern per als propers anys tenen com a finalitat portar a terme infraestructures i serveis que s’ha vingut projectant i tramitant durant aquest mandat, junt amb noves millores del benestar i la qualitat de vida que va necessitant el poble gràcies al seu desenvolupament constant.

Tomàs Bigorra ha definit l’objectiu de municipi que vol continuar desenvolupant la candidatura d’Units per Vilaplana – Esquerra Republicana de Catalunya: un projecte de futur, basat en les persones, en el respecte a l’entorn natural i paisatgístic, i en el suport a tots els camps de la cultura i l’esport, amb el millor equip humà possible i amb una gestió acurada i eficient dels recursos.


Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació