dilluns, 16 de maig del 2011

Èxit de participació als actes de Sant Isidre 2011

Ahir es van celebrar les festes de Sant Isidre i de bon matí Vilaplana es va omplir de caminants i corredors que venien a fer la 4a Cursa i Caminada de Muntanya Vilaplana - La Mussara - Vilaplana. La caminada començava a un quart de 9 del matí i a les 9 per aquells que la fessin en la modalitat de cursa. En aquesta ocasió van participar 264 persones 175 de les quals en la modalitat de cursa i 89 en la modalitat de caminada, fet que significa un total de 264 participants dels qual cal destacar el guanyador de la cursa el Sergi Casas Lopez que va fer el recorregut amb un temps d'1 hora i 7 minuts (01:07:02).
Sortida dels corredors a les 9 del matí.
També a les 9 del matí i com és tradició es va fer el popular esmorzar a la Cooperativa de Vilaplana, una gran quantitat de vilaplanencs i vilaplanenques van acostar-se a la Cooperativa per menjar l'habitual pa torrat amb oli Soldó i un tall de llonganissa i cansalada i una sardina.

A les 11 hi havia la missa en honor a Sant Isidre i la processó pels carrers de Vilaplana

A la 1 del migdia es va fer la Inauguració de l'exposició: "Les ciutats del món" i es va presentar el llibre "Les ciutats del món" de Josep Iglesias. Aquesta inauguració va anar a càrrec del Sr Jordi Agràs, president del Centre de Lectura de Reus i director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona.

A les 7 de la tarda i, finalment a la sala del Casal, es va fer la cantada d'havaneres amb els Pescadors del Francolí.

Fins l'any que ve!