dilluns, 17 de maig del 2010

Record de participació en la 3ª cursa atlètica a Vilaplana

Sortida dels corredors

Ahir al matí va tenir lloc la 3ª edició de la cursa atlètica de muntanya Vilaplana - La Mussara –Vilaplana organitzada per tretzesports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilaplana. Aquesta edició ha resultat un èxit de participació que any rere any es va consolidant, finalment s’han inscrit 302 participants, dels quals 200 l’han fet corrent i 102 caminant.
Enguany el recorregut era diferent a les edicions anteriors, la pujada fins a la Mussara l’han fet pel camí de les Tosques i la baixada pel Camí dels Garrigots. Els atletes a més de fer esport han pogut gaudir durant tota la cursa d’uns espais naturals fabulosos.
La prova és apta per a tots els públics, es pot realitzar caminant o els més preparats i agosarats la poden fer corrent.
La sortida s’ha donat des del Casal Vilaplanenc a 2/4 de nou pels que fan la cursa caminant i a 2/4 de deu s’ha donat la sortida pels corredors.
El primer en arribar, en la modalitat caminant ha estat Pere Pinel Garcia (Associació Excursionista Catalunya) que ha fet un temps de 1:51'18.37 , i corrent el millor temps l’ha fet l’atleta Sergi Casas López (Club Atlètic Montblanc) que ha invertit un temps de 1:08'12.52

Per més informació sobre la prova www.tretzesports.es

Els 4 primers corredors