dissabte, 10 d’abril del 2010

Presentació de les “Rutes a peu per Vilaplana”


El Conseller d’Innovació, Comerç i Turisme visita Vilaplana per inaugurar el projecte “Rutes a peu per Vilaplana”.

I és que en una jornada maratoniana el Conseller, Josep Huguet, ha visitat les principals actuacions del Pla de Foment Turístic Muntanyes de la Costa Daurada que impulsa l'ens comarcal amb el cofinançament de la Generalitat a 19 municipis que integren el Pla. Concretament, ha visitat el Centre d'Interpretació Muntanyes Prades en aquest municipi, i la senyalització integral dels diferents recursos turístics i naturals els municipis d’Arbolí, Alforja i l’Aleixar.

A les 5 de la tarda, a la plaça de la Riba s’ha fet la presentació de les Rutes a peu per Vilaplana, a l’acte hi han assistit diferents alcaldes i regidors de municipis de la Comarca.

El projecte es tracta de 7 rutes senyalitzades, de diferent dificultat i que recorren per llocs d'especial interès del terme. Per fer més amena l’excursió s’ha editat un llibretó explicatiu de les rutes, destacant les característiques més singulars de cada ruta. El llibretó es troba a la venda per 2 euros a l’Ajuntament, Bar del Casal, Restaurant de Ca la Peirona i el Restaurant L’Esparver, a la Botiga de Cal Teodoro i a la Casa Rural La Tartrana de Cal Munté.