diumenge, 7 de juny del 2009

Licitació de les obres del Nou dipòsit

El Butlletí Oficial de la Província de Tarragona –BOPT- del passat divendres 5 de juny ha fet públic que l’Ajuntament de Vilaplana posa a licitació l’obra “Nou dipòsit de subministrament d’aigua potable” amb un pressupost de 1.081.669, 17 euros i el termini d’execució de les obres s’estima en 6 mesos. Des de l’endemà de la publicació les empreses interessades disposen d’un termini de 26 dies naturals per presentar les seves ofertes. Per tant, la previsió és que la primera quinzena de juliol es podrà adjudicar l’obra per poder-la iniciar el més aviat possible.

Aquest és el projecte estrella del mandat i compta amb recolzament de tots els partits polítics representats a l’ajuntament. I és que l’Ajuntament hi ha destinat tots els recursos del present mandat provinents del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat, del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació, i una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Aquesta instal·lació ha de donar resposta als problemes de falta d’aigua que pateix el municipi els anys de sequera. Per la importància en el cost de l’obra i la dificultat tècnica del projecte, l’ajuntament fa temps que hi està treballant, i és aquesta, la licitació, la última fase abans de començar les obres.

Per tant si es compleix la previsió la instal·lació pot estar enllestida el gener de 2010, així sigui!