dilluns, 13 d’abril del 2009

Senyalització del nucli de la Mussara


L’Ajuntament de Vilaplana ha finalitzat la senyalització del nucli de la Mussara amb la col·locació dels cartells que permeten donar una visió del què havia estat el poble.

Aquesta actuació és continuació del projecte de recuperació de l’entorn de la Mussara que es va desenvolupar durant el 2007 i 2008. Aleshores es va intervenir en aquest indret tot deixant al descobert les construccions de l’antic poble, que poden ser visitades.

L’actuació ha consistit en senyalitzar els edificis i les cases del poble, avui deshabitat. A hores d’ara ja s’han col·locat els cartells de senyalització, que consten d’un plafó a l’entrada del nucli, amb una breu historia del llogaret, i un plànol amb la identificació dels edificis i les cases. Al davant de cada edifici s’hi ha col·locat una senyal amb una fotografia identificativa del que havia estat la casa i del seu renom.

A la punta de les Airasses, atalaia on es divisa una magnífica vista de tot el Camp de Tarragona, s’hi ha col·locat un cartell amb visió panoràmica de 180 graus que conté la identificació dels principals accidents geogràfics, els municipis i les ciutats que des d’allí es veuen.


2 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Esperem que aquesta senyalització pugui durar força temps i no sigui víctima del vandalisme habitual dels nombrosos brètols que pululen per la zona.

Tomàs Bigorra ha dit...

Espero que pugui durar i en podem gaudir tos plegats. Almenys ho fem amb aquest objectiu.
Estem en un mon de brètols,i per tant cal estar alerta!
En el cas de detectar o presenciar una bretolada, cal actuar i prendre les dades per fer la denúncia corresponent.
És cosa de tots!
Gràcies pel teu interés.