divendres, 10 d’octubre del 2008

Millorem Vilaplana

Aquests dies s’ha col·locat el mobiliari urbà: bancs, paperera i les jardineres amb les plantes a la plaça Pau Casals i al carrer Dr. Fleming, treballs que donen per acabades i completes les obres.
Tot i les molèsties ocasionades al veïnat per les obres, aquestes han estar realitzades amb un temps record de 60 dies, molt inferior el termini fixat em l’adjudicació de les obres, per tant des d’aquí aprofito per felicitar a l’empresa Regimovi SA per la seva implicació.
Amb una visita al carrers remodelats es pot comprovar que el resultat final ha estat una excel·lent millora tant de la plaça Pau Casals i com el carrer Dr. Fleming. Ho podeu comprovar mirant les fotografies.





4 comentaris:

usuari1 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
usuari1 ha dit...

És cert que les obres han durat poc, molt poc, però hi ha hagut dies ben caotics!! sobretot si havies de passar per la plaça amb el cotxet d'un bebè de 2 mesos.
Però ara ja està i la feina feta es pot comprovar a les fotografies.
Només 1 cosa, les torretes s'haurien d'enclar a terra, ja que tal com estan perillen de caure.

Tomàs Bigorra ha dit...

Estic totalment d'acord només tens que donar un cop d'ull a l'article del passat 13 de juliol "Les obres son sínonim de molesties" on es posa de manifest aquest fet.

lo teios ha dit...

ja voldria jo que tardesiu aixo per retirar les capses de cartro que aquesta empresa va deixar abandonades ,fa mes de 60 dies ;
pero com que no hi ha gaire llum pot ser que no les vegi ningu