diumenge, 6 de gener del 2008

Cavalcada de Reis amb cavall, diferent!

La Festa de Reis és una festa molt arrelada a Vilaplana i amb molta tradició, en la que hi participen des de nens i nenes, fins a gent gran, que resideixen al poble o, fins i tot, que no hi resideixen habitualment, i per tant cada any hi ha més gent.

La festa pels més petits començà de bon matí anant a esperar els reis amb els característic rastre passant per tots els carrers del poble, fent molt de soroll perquè fossin escoltats pels Reis Mags i poguessin, així arribar al capvespre.

Però sens dubte el punt àlgid de la festa es troba en la Cavalcada dels Reis al vespre, aquest any en lloc de les carrosses amb tractor, els Reis Mags han arribat amb cavalls i per tant ha estat diferent. Aquest fet ha creat unes expectatives i un interès que tothom estava desitjós per veure la cavalcada.

Per fer la cavalcada amb cavalls han calgut prendre certes mesures perquè els cavalls no s’espantin (no tirar caramels des del balcó de l'Ajuntament...). Els cavalls anaven guiats i acompanyats en tot moment pel personal de l’hípica.

En arribar a la plaça els Reis han rebut a tots els nens i nenes a la planta baixa de l’Ajuntament que han fet les delícies dels més petits i no tant petits. Després des del balcó de l’ajuntament s’ha donat la benvinguda seguit del parlament del Rei Melcior per desitjar a tothom un bon any.

Com és habitual Ses Majestats han continuat per tots els carrers del poble repartint a totes les cases els regals que portaven els tractors als remolcs.

En conclusió, la festa ha estat un èxit, per la participació de públic i la bona acollida que ha tingut la cavalcada amb els majestuosos cavalls que han donat un aire diferent i nou a la festa i la bona organització.

Per acabar, reconèixer la excel·lent col·laboració de la Maria Aixalà i de l’hípica La Mussara, la Comissió de Reis i la Regidoria de Festes i donar-los les gràcies per la feina feta.

1 comentari:

lo teios ha dit...

la cabalgata va ser "diferent" pero fugaz l´any vinent amb ruquets que al tenir les potes mes curtes aniran mes lents i no us preucopeu que de rucs i ruquest no costara trobant.

una altre cosa es lo del regidor de festes nomes es mereix la destitucio mes fulminant per fer pujar una orquestra de laleixar

el clot provocat pels camions de la zona de aparcament quant us dignareu a ferlo arreglar


lo teios