dilluns, 2 d’abril del 2007

Mes d'un centenar de Vilaplanencs acudeixen a la Presentacio de Resultats de l'actual legislatura


Mes d'un centenar de Vilaplanencs es van aplegar ahir a la Sala Parroquial de Vilaplana, on tots havien estat convocats per l'Equip de Govern a la conferencia de presentacio dels resultats del mandat 2003-2007. Aquest tipus de trobades informatives amb el veinat forma part de la política de comunicació que es va autoimposar al inici de la legislatura d'Units per Vilaplana -ERC -AM i que ha anat desenvolupat al llarg de la legislatura.

L'acte va consistir en una presentacio de diapositives amb 'Power Point', aquestes estaven estructurades en 7 arees tematiques que son: Finances, Infrastructures, Medi Ambient, Administracio, Cultura, Ocupacio i Treball, i Educacio. En les diapositives es van anar exposant les actuacions mes destacades que l'Ajuntament ha anat fent al llarg dels 4 anys de mandat. Sobretot es va exposar en tot detall l'estat de les finançes de l'ajuntament comparat amb les de la legislatura anterior emprant eines estadistiques per demostrar l'evolucio positiva que han experimentat en aquest mandat, gracies a la contencio de la despesa suntuaria i la rigorositat en execucio dels pressupostos.

Tambe es van comentar algunes de les actuacions mes rellevants d'aquest mandat que es troben en excucio, en projecte o pendents d'adjudicar l'obra. Tot i la durada de l'acte, una hora i mitja, els assitents es van mostrar molt satisfets per les explicacions, la transparencia i claretat mostrada en la presentacio dels resultats.