divendres, 25 de maig del 2012

5ª Cursa i caminada de muntanya Vilaplana-La Mussara-Vilaplana


El passat diumenge 13 de maig va tenir lloc a Vilaplana la 5ª edició de la Cursa i caminada de muntanya Vilaplana-La Mussara-Vilaplana, que representa la consolidació de la prova i s’inscriu com un clàssic dins de les curses de muntanya al Baix Camp.

Aquest any el circuit ha sofert modificacions importants respecte a les edicions anteriors, s’ha afegit el tram del camí  de les Campanilles a La Mussara de gran dificultat pel fort pendent que té.

El recorregut total del circuit ha estat de 15.400 metres, l’ascens l’han fet el camí dels Garrigots i la baixada pel camí de les Tosques, amb un desnivell acumulat de ± 1.836 metres.

El nombre de participant en aquesta prova augmenta any rere any, s’han inscrit 183 participants a la cursa i 133 participants a la caminada, amb un total de 320 inscrits.

En la cursa el guanyador ha estat Toni Calderón amb un temps de 1h29min, pel que fa als participants  locals, el Gerard Virgili ha quedat l’11è amb un temps de 1h38min i l’Edgar Bonet el 72è amb un temps de 1h57min.

En la caminada el guanyador ha estat el Ferran Roca amb un temps de 2h14min, en quan als participants locals l’Anna Gallisà ha quedat la 39a amb un temps de 3h05min.

La prova ha transcorregut amb total normalitat i no s’han produït incidents a considerar.

Cal agrair a Tretzesports organitzador de la prova, la col·laboració del Grup de Jovens de Vilaplana i el suport de l’Ajuntament de Vilaplana.



El vilaplanenc Gerard Virgili va acabar la cursa 11è a només 9 minuts del guanyador

Tota la informació i les fotografies de la prova les trobareu a la web www.tretzesports.com