diumenge, 27 de març del 2011

EL GOVERN MUNICIPAL HA REALITZAT AVUI DIUMENGE UN ACTE PÚBLIC PER A RETRE COMPTES DEL RESULTAT DELS QUATRE ANYS DE GOVERN

L’Ajuntament de Vilaplana ha realitzat aquest migdia un acte públic adreçat als veïns i veïnes del poble en el qual ha fet balanç i ha retut comptes de l’actuació del consistori durant aquest mandat 2007-2011 que acabarà el proper mes de maig.

L’equip de govern, encapçalat per l’alcalde Tomàs Bigorra, ha donat a conèixer als assistents un informe de resultats que posa de manifest que des de l’inici de mandat fins a dia d’avui, l’Ajuntament ha destinat més del 52 per cent dels pressupostos a inversions per a la millora del poble. Això significa que des de 2007 l’Ajuntament ha Vilaplana ha destinat 2.041.952 euros a inversions del total de 3.873.101 euros que representen la suma dels pressupostos aprovats. Aquests més de 2 milions d’euros invertits representen la xifra més alta d’inversió realitzada fins ara en cap mandat a l’Ajuntament d’aquesta població del Baix Camp.

Aquestes inversions han tingut com a finalitat resoldre problemes importants d’infraestructura que patia el municipi i millorar d’aquesta forma les condicions de vida dels vilaplanencs i vilaplanenques.

La principal inversió d’aquest mandat ha estat la construcció del nou dipòsit municipal d’aigua, que resol la periòdica falta d’aigua potable que s’ha patit durant diversos estius de sequera i que allunya d’aquesta forma el fantasma de les restriccions d’aigua potable.

Un altre bloc inversor s’ha destinat a la millora de la pavimentació i serveis de diversos carrers del centre urbà.

I com a obres singulars i significatives executades en aquest mandat, també destaquen la restauració de la façana de l’església parroquial  i la consolidació de l’església del nucli de la Mussara.

Durant aquests quatre anys, l’Ajuntament també s’ha caracteritzat per tenir molta cura en el manteniment i la realització de les petites millores necessàries que han garantit el funcionament i la prestació correcta dels serveis municipals.  

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació